Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Despre noi

Suntem o echipă de medici tineri ce susținem un concept medical nou, axat pe servicii de estetică medicală și mentorship în frumusețe.

Prin BeautyLift vrem să aducem la viață o structură ce oferă pacientului înțelegerea metodologiei medicale și a procedurilor, dar și un ansamblu ce îi permite acestuia să personalizeze tratamentul în funcție de necesitățile pe care le are acesta.

La noi primează un cadru discret și prietenos în care te vei simți că ești important și printre prieteni. Indiferent dacă ești complexat(ă) de cum arată tenul tău sau de cearcănele pe care le ai, ori îți dorești să arăți mai tânăr(ă) sau nu îți place cum arată nasul tău, noi știm prin ce treci și vrem să te ajutăm să îți recapeți încrederea în sine.

Atenția la detaliu

Ne mândrim cu unii dintre cei mai buni medici din județ și cu o dorință ce ne face să căutăm perfecțiunea în fiecare tratament pe care îl susținem. Cum ziceam, nu suntem perfecți...dar chiar vrem să ajungem acolo.

Discutăm cu pacienții noștri și îi ajutăm să înțeleagă procedurile pe care le susținem. De asemenea înțelegem că fiecare este unic în felul lui și de aceea fiecare tratament trebuie sa fie personalizat pentru nevoile acestuia.

Medicii noștri

Echipa noastră de medici este reprezentată de specialiști in dermatologie / venerologie și chirurgie (estetică și generală), aceștia fiind recunoscuți pentru rezultate deosebite (lifting facial, fire PDO, augmentare buze etc).

Păstrăm ca prioritate integritatea serviciilor și dorim să îți oferim susținere înainte, în timpul și după finalizarea procedurilor de estetică medicală.

Află mai multe...

Filosofia BeautyLift

“Frumusețea și cunoașterea de sine sunt puntea către fericirea absolută din viața ta, noi suntem alături de tine când faci primii pași!”

Ce ne motivează?

Cunoaștem importanța încrederii în sine și care este impactul frumuseții asupra încrederii în sine. Considerăm că este fără doar și poate esențial să te trezești în fiecare dimineață, să te uiți în oglindă și să realizezi că ești frumoasă.

Chiar și mai important este să știi că deși timpul trece, frumusețea ta este o constantă. Acest lucru clădește un psihic și un caracter puternic, creativ și înconjurat de o armonie ce persistă în viața ta de zi cu zi.

Prin BeautyLift încercam să ajutăm fiecare femeie / bărbat să atingă idealurile sale în estetica personală și să cunoască cea mai bună versiune a sa.

Frumusețea in viziunea noastră?

Deși se spune că frumusețea stă în ochii privitorului, noi știm ca cel mai important este ca tu să te simți frumoasă și că idealurile tale sunt singurele care contează cu adevărat.

Este important să ajungi acolo unde iți dorești de fiecare dată. Atât pentru sănătatea psihică, spirituală dar și pentru succesul profesional.

Nimic nu se compară cu energia radiantă pe care o ai atunci când știi că ești frumos / frumoasă și apreciată de persoanele dragi din viața ta.

Pentru noi aceasta este motivația ce ne dă putere sa excelăm prin ceea ce facem în fiecare zi.

Îți mulțumim pentru că ești alături de noi și te așteptăm să ne faci o vizită!

Ne găsești și pe social media