Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Dermapen

Dermapen 4 imagine landscape

Dermapen poate fi o opțiune excelentă pentru îmbunătățirea aspectului pielii tale deoarece este minim invaziv, poate oferi rezultate vizibile fără a necesita o intervenție chirurgicală sau o perioadă lungă de recuperare.

Dermapen este foarte flexibil și portabil, astfel fiind o soluție optimă pentru tratamentele faciale, dar și pentru cele corporale. Este un dispozitiv cu o precizie de neegalat, fiind și cel mai iubit tratament din sfera microneedling-ului.

În plus, Dermapen poate ajuta la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea cicatricelor și a vergeturilor.

De asemenea, poate ajuta la tratarea unor probleme ale pielii precum acnee sau hiperpigmentare (pete ale bătrâneții) ori melasmă. Este soluția perfectă pentru cei ce își doresc un tratament ușor de urmat ce duce la o față netedă cu aspect tânăr și luminos.

Datorită faptului că Dermapen stimulează producția de colagen și elastină, poate ajuta la întinerirea și netezirea pielii.

În plus, tratamentul este rapid, ușor și nu necesită anestezie intravenoasă sau timp de recuperare îndelungat. Dacă vrei o piele tânără și sănătoasă, Dermapen poate fi o opțiune imbatabilă pentru nevoile tale.

Microneedling-ul! Ce este și de ce să faci pasul?

Microneedling-ul este o procedură dermatocosmetică ce implică utilizarea unui dispozitiv ce conține micro-ace care sunt introduse în piele pentru a genera mici leziuni pe suprafața acesteia.

Prin generarea acestor mici leziuni, pielea ta este stimulată intens și astfel ea este "forțată" să producă colagen și elastină în cantități mult mai mari. Cele două componente (elastina și colagentul) reprezintă de altfel și esența tinereții absolute.

De aceea, microneedling-ul este alegerea ideală pentru a trata o gamă foarte largă de afecțiuni dermatologice, sau pentru a susține o fântână a tinereții.

Printre cele mai populare efecte ale microneedling-ului avem tratamentul hiperpigmentării, tratarea acneei și a cicatricelor post-acneice, reducerea ridurilor fine cât și îmbunătățirea elasticității pielii prin stimularea producției de colagen și elastină.

Când și cui îi este recomandat tratamentul cu Dermapen?

Dermapen oferă o gamă largă de beneficii pentru piele, atât pentru scurtă durată cât și pentru lungă durată.

Recomandăm Dermapen:

 1. Pentru cei cu cicatrice post-acnee
 2. Persoanelor ce au pielea lăsată (laxitate cutanată)
 3. Persoanelor ce doresc o rejuvenare a pielii
 4. Persoanelor ce au un tatuaj de care doresc să scape
 5. Persoanelor ce au pori dilatați
 6. Celor ce se confruntă cu vergeturi și zone roșii ale pielii
 7. Celor ce doresc să reducă efectele hiperpigmentării
 8. Tuturor celor ce au riduri fine
 9. Persoanelor ce doresc îmbunătățirea aspectului rozaceei ori a cuperozei
 10. Persoanelor ce se confruntă cu calviție sau pierderea părului

S-a dovedit că tratamentele cu Dermapen oferă unele dintre cele mai spectaculoase ameliorări ale cicatricelor, tratamentul revigorând zona afectată și susținând dezvoltarea de țesut nou.

De asemenea, acest tratament reduce considerabil și chiar elimină în anumite situații vergeturile și semnele îmbătrânirii ori ale ridurilor fine.

Pe scurt, prin stimularea pielii și generarea unui nou strat de piele vei obține o piele mai fină, mai netedă și cu un aspect mult îmbunătățit.

1. Tratarea vergeturilor

Tratamentul cu Dermapen, fiind un tratament de microneedling complex, poate ajuta la reducerea vergeturilor prin stimularea producției de colagen și elastină din piele.

Acest lucru va susține întărirea și întinerirea pielii, ceea ce duce la reducerea vizibilă a vergeturilor.

De asemenea, Dermapen poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea înroșirii sau inflamației din zona tratată.

Deși Dermapen este utilizat cel mai adesea pentru tratarea zonei feței și a gâtului, acesta poate fi utilizat și pe coapse, abdomen ori spate, fără niciun fel de problemă.

2. Celulită

Dermapen nu susține doar sinteza de colagen ci și susține o mai bună circulație în zona tratată.

Deși acest lucru nu va șterge complet celulita din zonele tratate, duce cel mai adesea la ameliorarea masivă a aspectului acesteia.

3. Calviție și pierderea părului

Asemenea celulitei, calviția și pierderea părului este de multe ori asociată cu o circulație a sângelui subdezvoltată în anumite zone ce blochează accesul nutriențiilor în zonă.

Prin combinarea tratamentului de stimulare Dermapen cu substanțele DP Dermaceulticals poți obține rezultate excepționale de creștere și îndesire a părului.

Foarte important de menționat este faptul că noi nu putem oferi garanții în acest sens deoarece rezultatele depind de particularitățiile fiecărui pacient.

4. Pigmentare și melasmă

În cazul melasmei, care este o formă de hiperpigmentare adesea declanșată de fluctuații hormonale, Dermapen ajută la uniformizarea culorii pielii. Procesul de micro-înțepătură poate, de asemenea, îmbunătăți eficacitatea tratamentelor topice, permițându-le să pătrundă mai profund în piele.

Prin îndepărtarea stratului superior de piele deteriorat și stimularea regenerării celulare, Dermapen poate reduce vizibilitatea petelor pigmentare și a melasmei, oferind astfel un aspect mai uniform și sănătos al pielii.

5. Tatuaje nedorite

Datorită modului în care funcționează, Dermapen te poate ajuta să scapi de sprâncene tatuate, un nume scris pe umăr sau chiar o artă tatuată pe care nu o mai dorești pe corpul tău.

Dermapen poate să te ajute cu acestea prin tratamente repetate focusate pe zona cu tatuajul. Practic prin tratamentul cu Dermapen se formează o crustă ce înglobează pigmentul din tatuaj, astfel acesta fiind înlăturat în timp cu fiecare strat ce se elimină prin tratament.

Pentru acest tip de tratament se folosește Dermapen împreună cu soluția specializată de la DP Dermaceuticals.

6. Rozacee / cuperoză

Deși rozaceea și cuperoza nu au momentan un tratament ce le poate elimina în întregime, Dermapen poate să reducă considerabil aspectul lor.

7. Pori dilatați

Unul dintre coșmarurile cele mai frecvente din viața unei femei este dat de porii dilatați. Aceștia pot ajunge la dimensiuni atât de masive încât nici machiajul clasic nu le mai poate face față.

Din fericire, mecanismul ce este pornit de către organism în urma tratamentului cu Dermapen duce la crearea de colagen nou ce umple acei pori dilatați. Rezultatul este o piele netedă, delicată și lipsită de imperfecțiuni.

8. Cicatrice și acnee

Cicatricele sunt o adevărată bătaie de cap, în special pentru că știi că sunt acolo pentru totdeauna. Cel puțin așa știam noi!

Acum însă există tratamentul cu Dermapen împotriva cicatricelor post acneice ori a cicatricelor apărute din alte motive.

Dermapen este unicul dispozitiv ce are o setare specială dedicată tratării cicatricelor, fiind ideal pentru îmbunătățirea aspectului cicatricelor post-acnee, post intervenție chirurgicală ori post arsuri.

Printre acestea, se numără desigur și vergeturile.

Pentru rezultate deosebite și recomandări de ale acestor tratamente îți recomandăm să consulți mai întâi unul din medicii noștri.

9. Arsuri generate de expunerea la soare

Dermapen este o soluție revoluționară pentru reînnoirea pielii, oferind o metodă minim invazivă și eficientă pentru a atenua semnele arsurilor solare, stimulând în mod natural producția de colagen și elastină a pielii.

Micro-rănile provocate de înțepături îmbunătățesc substanțial textura pielii vătămate și astfel aspectul devine mult mai uniform ajutând la redistribuirea melaninei (cea care dă culoarea pielii).

10. Riduri și laxitate cutanată

Mecanismul principal prin care Dermapen combate ridurile și laxitatea cutanată este stimularea producției de colagen și elastină, două proteine vitale pentru menținerea structurii și elasticității pielii. În timpul procesului de vindecare, fibroblastii din derm, al doilea strat al pielii, sunt activați pentru a produce colagen nou. Acest proces este cunoscut sub numele de neocolageneză.

Colagenul nou format contribuie la consolidarea structurii pielii, diminuând astfel aspectul ridurilor și îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii.

În plus, Dermapen poate fi utilizat pentru a administra substanțe topice benefice, cum ar fi seruri anti-îmbătrânire sau vitamine, direct în straturile mai profunde ale pielii. Această metodă de livrare, cunoscută sub numele de transepidermal drug delivery (administrarea transepidermică de medicamente), optimizează absorbția substanțelor active și potențează eficacitatea lor.

Microneedling-ul și Dermapen merg împreună!

Așa cum nu poți să spui Paris și să nu te gândești la Turnul Eiffel, nu poți spune microneedling fără să te gândești la Dermapen.

Dermapen 4 este ultimul dispozitiv de acest fel și vârful de gamă în industria microneedling. De asemenea este și cel mai capabil instrument din această sferă oferind precizie și tehnologie de top.

La BeautyLift folosim cu succes acest dispozitiv împreună cu auxiliarele DP Dermaceuticals pentru a trata toate afecțiunile menționate mai sus.

Avantajele tratamentului cu Dermapen

 1. Este minim invaziv: Dermapen nu necesită anestezie sau intervenții chirurgicale invazive, ceea ce îl face o opțiune mai puțin dureroasă pentru tratarea pielii.

 2. Este rapid și ușor: Procedura Dermapen durează de obicei doar câteva minute, iar recuperarea este foarte rapidă.

 3. Poate trata o gamă largă de probleme ale pielii: Dermapen poate ajuta la reducerea ridurilor, la îmbunătățirea texturii pielii la reducerea / eliminarea tatuajelor. De asemenea, poate fi util pentru tratarea acneei și a hiperpigmentării. Este o soluție de top pentru pori dilatați și pete.

 4. Este un instrument precis și capabil să genereze milioane de micro-leziuni într-un mod controlat și foarte benefic pielii. Astfel, acesta stimulează colageno-geneza în timp ce susține o circulație a sângelui mult mai bună.

 5. Stimulează producția de colagen și elastină: Dermapen poate ajuta la întinerirea și întărirea pielii prin stimularea producției de colagen și elastină.

 6. Poate fi utilizat pe pielea de pe față și de pe alte zone ale corpului: Dermapen poate fi utilizat pe pielea de pe față și de pe alte zone ale corpului, ceea ce îl face versatil și ușor de adaptat pentru nevoile individului.

Contraindicații / Cui nu îi este recomandat tratamentul cu Dermapen?

Deși tratamentul Dermapen este unul minim invaziv și nu necesită o perioadă de recuperare extinsă, avem și anumite recomandări pentru când trebuie să evităm acest tratament:

 • Se recomandă evitarea tratamentului cu Dermapen pentru persoanele cu ten hipersensibil la produsele de îngrijire ale pielii. Dacă te înroșești foarte rapid sau dacă ai pielea prea sensibilă, atunci trebuie să știi că tratamentul cu Dermapen poate fi prea dur pentru tine.
 • Nu recomandăm tratamentele Dermapen persoanelor ce au pielea întinsă excesiv în urma unei sarcini sau unei pierderi de greutate masive. Dermapen poate agrava aspectul acesteia.
 • Nu recomandăm tratamentul cu Dermapen persoanelor ce au afecțiuni cutanate active (herpes, dermatită, psoriazis sau acnee activă). Utilizarea Dermapen în aceste condiții poate duce la înlesnirea acestor condiții.
 • Nu se recomandă tratamentul cu Dermapen persoanelor ce s-au expus îndelungat la soare sau ce s-au bronzat recent.
 • Recomandăm evitarea Dermapen celor cu leziuni cutanate sau infecții ale pielii.

Dacă nu ești sigur(ă), poți programa o consultație la unul din medicii noștri.

După tratamentul cu Dermapen

Asemenea multor tratamente de tip minim invaziv, și în cazul tratamentului cu Dermapen poți observa diverse efecte mai puțin plăcute.

La ce să te aștepți, ce să faci și ce să nu faci?

 • După tratament trebuie să te aștepți la înroșirea pielii în zona tratată și sensibilitate sporită a pielii.
 • Nu se recomandă expunerea la soare sau la surse de căldură puternice. Dacă ești nevoit(ă) să ieși în soare, să folosești cremă cu SPF 50 minim.
 • Deși uneori rezultatele pot apărea la câteva zile de la prima ședință, în general rezultatele spectaculoase apar după mai mult de 2-3 ședințe.

Diferența dintre Dermapen original și copiile Dermapen

Fiind o soluție atât de capabilă și revoluționară în materie de biorejuvenare, face evidentă încercarea competitorilor de a veni cu soluții similare pe piață.

Din păcate există chiar competitori ce își numesc produsul Dermapen în speranța că oamenii vor achiziționa tratamente "revoluționare" susținute de un aparat care costă până la câteva sute de lei.

Rezultatul, desigur va fii pe măsura calității copiei Dermapen și astfel încrederea pacientului în rezultat scade dramatic.

Dermapen 4, de exemplu este un dispozitiv ce oferă un sistem de 16 ace cu gauge de 33 (aprox. 0.25 mm)

Recomandarea noastră este să faci un mic studiu înainte de a începe o astfel de procedură și să te asiguri că medicul curant folosește unelte și produse microneedling calitative.

Dermapen vs Dermaroller

Dacă ai ajuns aici, probabil că ai auzit și de alternativele Dermapen (Dr. Pen, Dermaroller ori Dermastamp).

Toate aceste așa-zise alternative au apărut după crearea Dermapen ca rezultat al popularității acestui tratament. Din păcate există anumite dezavantaje și "neajunsuri" ale acestor tratamente.

Printre acestea, cel mai mare dezavantaj îl constituie lipsa preciziei și posibilitatea de a lucra pe sectoare mai mici de piele. (zona tâmplei, zona glabelei, nas etc.)

De asemenea, aceste tratamente nu intră în sfera de dispozitive profesionale și de cele mai multe ori substanțele asociate cu acestea duc la rezultate nedorite ori efecte adverse de durată.

Recomandăm ca întotdeaună să consulți un medic înainte de a efectua tratamente cu astfel de dispozitive și să eviți persoane neavizate deoarece unele rezultate sunt permanente.

Efecte adverse ale tratamentului cu Dermapen

Deși Dermapen poate fi considerat o soluție miraculoasă pentru cei ce suferă de acnee, melasmă ori de cicatrice sau chiar vergeturi, trebuie să știi că și acesta are anumite efecte adverse și limitări.

Din fericire, acestea sunt minime și complet obișnuite în tratamentele minim invazive. Te poți aștepta la:

1. Roșeață și usturime

Roșeața este un efect advers foarte comun în cazul tratamentului cu Dermapen. La urma urmei, sute de micro-ace tocmai au străpuns pielea ta cu scopul de a o stimula să producă țesut nou și colagen.

Pielea se va înroșii destul de tare în zona tratată cu siguranță. Nu îți face griji, roșeața va trece de la sine în decurs de câteva zile până la o săptămână. Dezavantajul însă este că va fii vizibil, așa că îți recomandăm un repaos de la activitățiile mondene pentru această perioadă.

Usturimea însă este minimă și de durată mică. Vei avea o senzație de piele ce strânge pentru câteva minute însă efectul va dispărea după ce aplicăm crema de după tratament.

2. Mici umflături și descoamarea pielii

Deoarece pielea ta se regenerează, este absolut normal ca stratul anterior să fie înlăturat. Astfel, există mici șanse să ai parte și de mici umflături cât și de piele descoamată, însă alături de o piele nouă, mai fină, vizibil hidratată și cu un aspect mult îmbunătățit.

3. Durere de intensitate mică sau medie

În funcție de tipul tău de piele și de sensibilitatea acesteia, poți simții o durere în urma tratamentului.

Durerea este și în funcție nivelul aparatului setat pentru afecțiunea ta, însă acest lucru este stabilit cu medicul curant.

În timpul tratamentului totuși, nu ar trebui să simți decât un mic discomfort deoarece noi folosim o cremă anestezică cu lidocaină.

Întrebări frecvente

Cât durează tratamentul cu Dermapen?

Durata tratamentului cu Dermapen poate varia. De regulă însă, acesta nu durează mai mult de 30 de minute.

Totuși, tratamentul poate ajunge și la 1 oră, o oră și jumătate pentru că înainte de acesta se aplică o cremă anestezică care are nevoie cam de 30 de minute pentru a-și face efectul.

Cum funcționează Dermapen de fapt?

Dermapen-ul este un dispozitiv mic, puțin mai mare decât un stilou ce are scopul de a susține tratamente de microneedling. Acesta are un capăt format dintr-o multitudine de micro-ace ce perforează pielea într-un mod strategic.

După aplicarea cremei anestezice pe piele, medicul dezinfectează zona, aplică substanță lichidă necesară ție iar apoi dermapen-ul generează micro-leziuni ce duc la stimularea pielii.

De ce să aleg Dermapen?

Noi îți recomandăm Dermapen și DermapenWorld™ deoarece aceștia sunt creatorii și inovatorii din domeniul microneedling.

Ei au conceput Dermapen-ul original și sunt ultra-specializați în crearea de produse ce susțin microneedling-ul la nivelul cel mai înalt.

De asemenea, noul Dermapen 4™ este dispozitivul ce generează milioane de canale fracționate fine de până la 104% mai rapid decât alte dispozitive de microneedling.

Când alegi un tratament ce generează micro-înțepături / mici leziuni, este bine să alegi un dispozitiv ce îți poate garanta precizie și profesionalism. Dermapen 4 este acest dispozitiv!

Câte ședințe de Dermapen trebuie să fac pentru a obține rezultate vizibile?

Rezultatele obținute în urma tratamentelor cu Dermapen variază în funcție de particularitățiile fiecăruia. Totuși, se recomandă între 4 și 6 ședințe pentru a vedea rezultate impresionante.

La ce interval de timp se susțin ședințele?

Doctorul recomandă ca ședințele Dermapen să aibă loc la diferență de 6-8 săptămâni între acestea pentru a-i acorda pielii timp să se regenereze.

Ce trebuie să fac după un tratament Dermapen?

Medicul curant îți va oferi o serie de recomandări verbal sau în scris în funcție de necesitățiile tale. Totuși, în general acestea includ:

 • aplicarea unei creme hidratante
 • evitarea expunerii la soare pentru o anumită perioadă fără a aplica o cremă cu factor de protecție minim 50
 • susținerea unei bune hidratări a pielii

Prețuri

 • Tratament de biorejuvenare cu Dermapen 4 - 850 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!