Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Mezoterapie facială cu acid hialuronic și complex de multivitamine

De ce mezoterapia este o procedură accesibilă cu avantaje nenumărate?

Mezoterapia este unul dintre cele mai benefice și naturale tratamente estetice pe care le poți face. Acest tratament vine cu o grămadă de avantaje și contribuie la reîntinerirea facială într-un mod 100% natural.

Prin mezoterapie se stimulează producția proprie de colagen și elastină a pielii. Practic, prin aceasta vei reuși să inversezi procesul de îmbătrănire a pielii și să obții acel ten ferm și luminos.
Mezoterapia facială

Ce este mezoterapia facială?

Mezoterapia facială este o procedură prin care doctorul îi aplică pacientului o multitudine de înțepături cu un ac fin pe suprafața pielii feței.  Motivul pentru care face asta este pentru a distribui vitamine, proteine și enzime esențiale pentru un ten sănătos.

Acest lucru duce la producția de celule noi și stimulează un flux sangvin sănătos. "Meso" vine din limba greacă și înseamnă mijloc.

Ce tratează mezoterapia și care sunt avantajele acestui tratament?

Mezoterapia este recunoscută în întreaga lume ca fiind una dintre cele mai eficiente proceduri non-chirurgicale de estetică și are proponenți mulți și la noi în țară.

Printre cele mai populare avantaje ale mezoterapiei avem:

 • Combaterea depigmentării și hiperpigmentării pielii
 • Efect anti-aging
 • Reducerea semnificativă și chiar desființarea ridurilor fine
 • Combaterea alopeciei (calviției) și stimularea fluxului sangvin
 • Reducerea de celule grase la nivelul feței, a brațelor sau a mijlocului
 • Pielea se rejuvenează și își recapătă elasticitatea

Indicații și recomandări după o ședință de mezoterapie

 • Pentru rezultate optime și de durată recomandăm un minim de 4 ședințe. De asemenea recomandăm ca între ședințe să fie cel puțin 2 săptămâni.
 • Consumă un minim de 2l de apă în fiecare zi pentru a păstra corpul și tenul hidratate
 • Nu aplicați machiaj sau pudre pe suprafața tratată, este important ca pielea să "respire"
 • Imediat după tratament stai departe de praf și impurătăți și nu atinge cu mâna. Locul fiind înțepat de multe ori, acesta este deschis și mai vulnerabil.

Există efecte adverse după mezoterapie?

Mezoterapia este una dintre cele mai sigure tratamente de estetică facială. Substanțele folosite în "cocktailurile" cu vitamine nu sunt decât aminoacizi, vitamine și minerale. Acestea sunt benefice pielii și în general nu provoacă reacții adverse.

Totuși, în cazuri foarte rare pot apărea

 • roșeață sau eriteme

Întrebări frecvente despre Mezoterapie facială

 • Cum funcționează mezoterapia?

  Esența tratamentului de mezoterapie constă în facilitarea pătrunderii substanțelor și vitaminelor în mezoderm pentru a hidrata și rejuvena țesutul.

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!