Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Dr. Mădălina Cristea

Dr. Mădăline Cristea
Medic specialist chirurgie generală
0732 732 722

Doamna doctor Mădălina Cristea este un tânăr chirurg generalist din Brașov cu multiple competențe în estetică medicală, proceduri de injectăre cu acid hialuronic și botox dar și lifting facial cu fire bio-resorbabile.

De asemenea, doamna doctor te poate ajuta cu mezoterapia, terapia vampir (tratamente PRP) dar și cu elaborarea unui plan de estetică facială pentru a corecta asimetriile, pentru mărirea și augmentarea buzelor sau pentru a volumiza pomeții ori pentru a reduce ridurile.

În termeni de estetică corporală, Dr. Cristea te poate ajuta cu îndepărtarea alunițelor, proceduri de lipoliză chimică localizată, abdominală sau de brațe. De asemenea, tot ea este cea care excizează chisturile sebacee, nevi, negi sau chiar formațiuni lipomatoase.

Un lucru foarte important despre Dr. Cristea este atenția la detaliu și dorința de îmbunătățire continuă. Aceasta este reprezentanta noastră la simpozioane de beauty și frumusețe, congrese și practic alături de ultimele noutăți din industrie. Tehnicile dobândite sunt mereu la dispoziția pacientelor pentru a le ține mereu în trend.

Ne mândrim să o avem în echipa noastră de esteticieni și medici chirurgi. Poți face o programare la doamna doctor chiar acum.

Tratamente estetice efectuate de Dr. Mădălina Cristea