Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic - tot ce trebuie să știi înainte de procedură

Sfaturi pentru mărirea buzelor

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai râvnite proceduri de estetică medicală însă acesta vine la pachet cu o serie lungă de mituri și idei preconcepute.

Află exact ce înseamna această procedură și cum poate ea să-ți îmbunătățească viața.

1. Stai departe de mituri

La BeautyLift ne luptăm cu miturile propagate pe internet și din vorbă-n vorbă ca tu să fii informat(ă) corect înainte de orice procedură. Mărirea buzelor nu face excepție, aceasta fiind una dintre cele mai bombardate cu știri false și idei nefondate.

Mai jos avem o listă cu câteva dintre acestea.

Augmentarea buzelor se face cu Botox

Fals! Botoxul sau toxina botulinică este un miorelaxant cu scopul de a bloca impulsurile trimise către anumiți muschi. În general acesta este folosit pentru tratamentele faciale, riduri generate de expresiile feței.

El se folosește pentru glabelă, pentru mușchii din jurul ochiilor sau gurii tocmai pentru a elimina acea “încrețitură” formată atunci când zâmbești sau când te încrunți ori te strâmbi la cineva 😊.

De asemenea, botoxul se folosește și pentru hiperhidroze (transpirații excesive) acesta blocând acțiunea glandelor sudoripare responsabile pentru transpirația excesivă.

Lista de beneficii și utilizări a botoxului este foarte lungă și poți afla despre ele aici.

Pentru volumizarea buzelor se folosește doar acid hialuronic. Cel puțin în clinica noastră.

Prin mărirea buzelor ajungi la “buze țuguiate, bot de rață” etc

Fals…sau adevărat. Depinde cine face această procedură. La BeautyLift ne focusăm pe crearea unui aspect cât mai natural, simetric și senzual. Scopul nostru nu este decât să îmbunătățim aspectul tău natural, nu să aducem un aspect “plasticos”.

De regulă pentru augmentarea buzelor se folosește 1 ml – 2 ml de acid hialuronic injectat astfel încât să corectăm orice formă de asimetrie și să volumizăm buzele conform preferințelor tale.

În cazul în care ți se pare că este prea mult acid hialuronic, acesta poate fi “dizolvat” prin hialuronidază (substanța de topire a acidului hialuronic).

Efectul de mărire este permanent

Fals! Efectul de volumizare a buzelor durează între 6 luni și un an, în funcție de mai mulți factori (dietă, metabolism, consum de alcool etc).

De asemenea, dacă din varii motive nu mai dorești acidul, acesta poate fi topit prin hialuronidază.

Acidul hialuronic este periculos și poate produce probleme

Fals! Acidul hialuronic este un compus al țesutului de tip conjunctiv și are rolul de a hidrata tenul și pentru a-l menține tânăr. Cu înaintarea în vârstă acesta scade și atunci se recomandă tratamentele cu acid hialuronic.

2. Creșterea se face progresiv

Știu că pare tentant ca din prima să îți dorești buze ca ale Angelinei Jolie. Nu este imposibil să ajungi acolo însă lasă ca buzele tale să se acomodeze cu efectul acidului hialuronic.

De regulă, la primele tratamente medicul recomandă un maxim de 1 ml tocmai pentru a obține un efect cât mai natural și plăcut. La următoarele tratamente poți crește cu încă un ml dacă chiar simți că nu este suficient.

Lucrul acesta nu prea se întâmplă pentru că majoritatea își dă seama că este o volumizare suficientă la 1-2 ml. Mai mult poate părea nenatural însă dacă dorești, poți încerca și dacă nu îți place efectul, folosim tratamentul de hialuronidază pentru topire.

3. Rezultatele se văd imediat

Unul dintre marile beneficii ale injectării cu acid hialuronic este faptul că rezultatele apar imediat. Deși piele poate fi înroșită în locul în care a avut loc procedura, se va vedea efectul de volumizare a buzelor imediat.

Astfel îi poți spune doctorului dacă mai dorești anumite ajustări sau dacă totul este exact așa cum ți-ai dorit.

4. Evită tratamentele prea ieftine

Se spune că dacă pare prea ieftin si bun să fie adevărat, de regulă așa și este. Același lucru se întâmplă și cu acidul hialuronic și injectările în buze. Dacă vezi o ofertă prea bună ca să fie adevărată, poate că ar trebui să te întrebi de ce este atât de ieftină.

Acidul hialuronic, în special cel pe care îl folosim noi, de la JUVÉDERM® este destul de scump însă acesta nu produce reacții alergice și efectul lui persistă cel mai mult.

De asemenea, JUVÉDERM® dă și un aspect mult mai natural decât alternativele. Sfatul nostru este să investești într-un acid bun ca să nu ai regrete mai târziu.

5. Pot apărea mici umflături

În general șansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime. Totuși, în cazul în care se întâmplă, e bine să știi ca nu ai de ce să te panichezi. Acest lucru trece în câteva zile și doctorul recomandă masarea ușoară a acelor zone pentru dispersarea acidului în mod uniform.

6. Juvederm este marca preferată de Kylie Jenner

Kylie Jenner a obținut titlul de cel mai popular utilizator Instagram datorită unei prezențe senzuale și pline de feminitate. Se pare că soluția preferată de aceasta pentru mărirea buzelor vine de la JUVÉDERM®.

JUVÉDERM® este și acidul hialuronic folosit la BeautyLift pentru procedurile de augmentare buze. În special, Kylie preferă gama Volbella și Vycross. Aceasta este cea mai recomandată opțiune pentru un aspect natural și plin de senzualitate.

Vezi gama de acid JUVÉDERM®  disponibilă în procedurile de mărire buze.

7. Unele persoane se pot învineți

Acidul hialuronic folosit de noi pentru augmentarea buzelor este Juvederm, un acid ce nu produce alergii sau vreun soi de reacție în organism. Totuși în funcție de sensibilitatea fiecăruia există șanse (mici de regulă) ca să te învinețești.

În cazul în care acest lucru se întâmplă nu e nevoie să te panichezi pentru că acea vânătaie dispare în 2-3 zile. Dacă efectul persistă, te rog să iei legătura cu medicul pentru ați oferi mai multe informații.

8. Durerea este aproape 0

Aș minți dacă aș spune că nu există nici un pic de durere. Totuși lucrurile nu sunt așa cum spun unii alții. De fapt, înainte de procedură se aplică o cremă anestezică ce își face efectul în aproximativ 30 de minute.

După aceste 30 de minute se folosește un ac foarte fin special cu care se injectează acidul hialuronic în zonele dorite. Tot ce vei simți va fi o mică înțepătură.

9. Ține cont de sfatul medicului după procedură

Deși procedura de mărire și volumizare a buzelor este o procedură minim-invazivă și nu prezintă riscuri, este recomandat să urmezi recomandările medicului pentru a evita anumite riscuri.

În general, doctorul îți va recomanda să nu faci efort fizic în ziua injectării, să stai departe de surse de căldură excesivă și să nu consumi alcool. Toate acestea pentru a nu interfera cu acidul hialuronic ce tocmai a fost injectat în buze.

În cazul unei mici învinețiri, a unei umflături sau roșeață (edem) se recomandă să aplici o pungă cu gheață pentru a reduce acest efect.

De asemenea, doctorul îți va recomanda să te hidratezi foarte bine în primele 7 zile de după procedură pentru a contribui la refacerea pielii.

Se recomandă să eviți medicația cu efect antiinflamator înainte de procedură deoarece acestea pot contribui la apariția vânătăilor.

10. Buzele se vor simți la fel ca înainte, dar mai volumizate

Buzele tale nu vor avea capacitatea diminuată in vreun fel. Acidul hialuronic nu va interfera decât cu volumul acestora. Singurul lucru pe care îl vei simți va fii amorțeala datorată cremei anestezice, un efect ce va dispărea în maxim câteva ore.

De menționat este că buzele tale vor arăta mult mai senzual în urma injectării.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri poți face o programare pentru consultație la 0732 732 722 sau apăsând pe butonul de “Programare“.

 

 

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!