Acid hialuronic

Acidul hialuronic este un compus al țesutului de tip conjunctiv și este miracolul din organismul nostru. El este responsabil pentru hidratarea pielii și aspectul tânăr al acesteia.

Totuși cu înaintarea în vârstă volumul de acid din piele scade și atunci intervin tratamentele estetice pe baza de acid hialuronic. Acestea au forme foarte diverse și te pot ajuta cu o suită larga de probleme ale pielii.

Tratamente cu acid hialuronic

Pentru ce este folosit acidul hialuronic în procedurile estetice?

Fiind un compus biologic, parte a corpului, acesta este remediul ideal pentru a trata problemele tenului. De fapt, el este o fântână a tinereții ce ca prin magie poate să trateze:

Partea cea mai bună este că acesta poate fii folosit pe aproape orice tip de pacient deoarece este compus natural și biologic. În timp acesta este resorbit de organism pentru o hidratare de durată.

Cât durează efectul acidului hialuronic?

Cum am spus mai devreme, acidul hialuronic este o componentă biologică și astfel aceasta se resoarbe atunci când este în cantități excesive.

De regulă există 2 tipuri de acid, cel ce se resoarbe în 9-12 luni și cel ce se resoarbe în 1-2 ani. Acest lucru este foarte variabil și depinde de o multitudine de factori ca:

  • Metabolismul individual
  • Dacă pacientul fumează sau nu
  • De capacitatea organismului de a produce și reține acid hialuronic

Totuși, repetarea unui tratament pentru o durată mai lungă de timp duce în general la rezultate permanente. Aici mă refer în special la volumizarea buzelor, la volumetria facială etc.

Ce fac dacă nu imi plac rezultatele?

Spre deosebire de operațiile chirurgicale și tratamentele estetice clasice, tratamentele cu acid hialuronic sunt reversibile. Asta înseamnă că atunci când nu îți place un rezultat, acidul hialuronic poate fi topit.

Acest lucru se face printr-un proces cu o substanță numită "Hialuronidază". Aceasta este cel mai adesea folosită pentru tratamente în care pacientul a dorit un anumit volum la buze însă nu este satisfăcut, sau în urma procesului de rinocorecție când acesta nu este mulțumit de rezultatele obținute.

Preț / Costuri procedură

După cum am spus și mai devreme, în cazul tratamentului de mărire și augmentare a buzelor este necesar să știm cantitatea de acid hialuronic dorit și tipul de filler (acid hialuronic) folosit. Pentru a te ajuta să te orientezi cu privire la prețuri, îți oferim următoarele produse. vezi lista de prețuri

Ne poți suna și la 0732 732 722. Poate avem oferte și mai bune pentru tine!

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine

Vino și tu la o consultație gratuită!

începe acum!