Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Cicatricele postacneice și cum poți să scapi de acestea

Cicatricele datorate acneei sunt o povară pentru oricine. De fapt, acestea pot ruina încrederea de sine și pot duce chiar la depresii puternice prin faptul că sunt vizibile și permanente. Totuși este bine să știi că acestea pot fii atenuate și chiar estompate complet folosind tratamente moderne și tehnologii ce stimulează producția de colagen si elastină a pielii tale.

În rândurile de mai jos poți afla exact care este metoda prin care facem acest tratament aici la BeautyLift și cum poți beneficia și tu de el.

Diminuarea cicatricilor post-acnee

Proceduri și tratamente recomandate pentru cicatricele postacnee

Microdermabraziunea

Nu este unul dintre cele mai populare tratamente faciale însă acesta poate ajuta la eliminarea pieli moarte de pe față. Acest lucru face ca pielea să reîntinerească prin stimularea colagenului și a elastinei din piele, lucru ce poate duce la o ameliorare semnificativă a cicatricelor.

Injectarea cu substanțe de umplere la nivelul cicatricelor

Cea mai recomandată substanță de acest fel este acidul hialuronic deoarece acesta este secretat și de corpul nostru si este acceptat 100% și apoi asimilat de corp. Prin injectarea acestuia se vor umple golurile formate de cicatrice și vor diminua sau chiar estompa prezența acestora în întregime.

Exfoliere repetată

În funcție de tipul de cicatrice și de adâncimea acesteia, exfolierea poate aduce o diminuare. Totuși, aceasta este una dintre cele mai puțin eficiente metode din lista de tratamente.

Peeling-ul chimic

Procedura de peeling chimic este una dintre cele mai recomandate opțiuni în tratarea cicatricilor post-acnee. Motivul pentru care această soluție functionează este datorită

Excizarea chirurgicală a cicatricelor

Deși este o procedură pretabilă doar anumitor tipuri de cicatrice, soluția chirurgicală îți oferă posibilitatea de eliminare a cicatricelor în întregime.

Ce factori generează aceste cicatrice?

Recomandări înainte de tratament

În funcție de tipul de tratament pe care îl vei urma, îți recomandăm să iei în considerare.
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!