Mărire și conturare buze prin injectare cu acid hialuronic

Este mărirea buzelor o soluție optimă pentru tine?

Mărirea buzelor este un procedeu minim-invaziv, foarte prietenos și rapid. Totuși, multe femei încă se întreabă dacă aceasta este o soluție optimă. Studiile arată că o femeie cu buze mai mari și simetrice este mult mai atractivă și mai apreciată în societate. Totuși există multe întrebări și incertitudini cu privire la mărirea buzelor și efectul acestor tratamente.

Noi te vom ajuta să înțelegi cum funcționează acestea fie că dorești buze mai mari sau dorești conturarea lor. Tot în rândurile de mai jos vei afla și despre acidul hialuronic și despre beneficiile acestuia pentru buze cu adevărat sexy.

Mărire buze cu acid

Ce este augmentarea buzelor?

Augmentarea buzelor este procedeul nechirurgical, minim-invaziv de volumizare / mărire a buzelor cu filler (acid hialuronic). Acest proces durează aproximativ 30 de minute pentru a crește volumul buzelor și pentru a-i oferi conturul dorit. Este un procedeu comun, minim-invaziv ce oferă cele mai bune rezultate posibile într-un timp foarte scurt.

Scopul acestui procedeu este de a păstra și de a scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor. De asemenea, tratamentul se adresează și celor ce doresc o mai bună hidratare a buzelor cât și celor ce suferă de asimetrie.

Acidul hialuronic și injectarea cu acesta

Substanța pe care o utilizăm pentru mărirea buzelor este acidul hialuronic. Acesta este un component natural ce se folosește ca filler de țesut pentru buze și volumizări precum: volumetria pomeților, volumizarea mâinilor, umplerea ridurilor și a altor proceduri ce țin de estetică facială și corporală.

Ceea ce face ca acidul hialuronic să fie special este faptul că acesta se găsește natural în corp și face ca tratamentul să fie 100% compatibil cu pacientul.

Mai bine de jumătate din cantitatea de acid hialuronic din corp se află în piele și rolul acestuia este de a opri îmbătrânirea prematură a acesteia. Astfel, prin injectarea cu acid vei obține buze mai ferme, mai întinse și mai lucioase.

Datorită acestuia multe din paciente se bucură că pot aplica în sfârșit un ruj mat fără a sacrifica din senzualitatea buzelor.

Un alt beneficiu major al acidului hialuronic este facilizarea unei vindecări mai rapide datorită capacității acestuia de a reduce inflamatiile și prin stimularea creării de mai multe vase de sânge.

Acesta este un aliat și pentru vedere, prezervarea structurii osoase și te poate ajuta cu multiple probleme ce țin de durere. Vezi mai multe beneficii ale acidului hialuronic pentru a întelege ce vreau să zic.

Este mărirea buzelor o procedură dureroasă?

Pe o scara de la 1 la 10, durerea survenită în timpul tratamentului se află la maxim 1. Asta este datorită cremei anestezice ce va fi aplicată pe buze. Este o cremă cu efect de amorțire, un efect ce trece imediat după terminarea tratamentului. Singurul lucru pe care îl vei simți este o mică înțepătură și nimic mai mult.

Care este durata procedurii de injectare cu acid hialuronic?

De regulă, un tratament de injectare nu durează mai mult de 30 de minute însă durează încă 30 - 40 de minute pentru ca efectul cremei anestezice să își facă efectul. Asta înseamnă că per total un tratament de augmentare buze nu durează de regulă mai mult de o oră / o oră și un sfert.

Care este costul unui tratament de injectare cu acid hialuronic?

Prețul pentru mărirea (augmentarea) buzelor este calculat în funcție de cantitatea de acid necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite. De asemenea, costurile includ întregul tratament și consultațiile prealabile.

Astfel, îți oferim pachetul ce conține:

 • Consultație de la medicii noștri și recomandări personalizate pentru tine
 • Acidul hialuronic (fillerul)
 • Crema anestezică sau spray
 • Procedura în sine
 • Consultație și îndrumare după tratament

Cât ține efectul acidului hialuronic?

Reabsorbția acidului hialuronic de către corp este inevitabilă. Totuși timpul în care acest lucru se întâmplă diferă de la pacient la pacient. De asemenea foarte relevantă este calitatea fillerului (acidului) utilizat. De regulă rezultatele pot ține si 2 ani de zile însă nu de la primul tratament.

Pentru început rezultatele pot dura între 3 și 6 luni însă cu timpul acest interval crește, corpul adaptându-se.

Efecte adverse, indicații și contraindicații

Deși este un tratament cu rată de succes 99.9% există posibilitatea învinețirii buzelor sau redistribuirii acidului în zilele următoare tratamentului. Totuși acest efect dispare în maxim câteva zile și vei putea să te bucuri de efectele depline ale augmentări buzelor.

Dacă întâmpini astfel de probleme sau ai întrebări, te rugăm să nu eziți să ne contactezi folosind acest formular.

Recomandări și indicații după mărirea buzelor

Este recomandat să consumi un minim de 2 l de apă în fiecare zi pentru o bună hidratare și pentru a susține aceste buze.

Doar în cazul în care buzele se învinețesc sau acidul nu este distribuit uniform poți masa ușor buzele și în cateva zile vei observa ca învinetirea dispare și buzele sunt complet nivelate.

Contraindicațiile injectării cu acid hialuronic

Nu se recomandă injectarea buzelor cu acid hialuronic dacă ești însărcinată.

Evită efortul fizic cel puțin în prima săptămână de după injectare.

De asemenea, nu recomandăm să te expui la soare sau solar deoarece razele pot diminua drastic efectul de volumizare a buzelor.

De regula evităm injectarea buzelor la pacienții care suferă de diabet sau au probleme cu coagularea sângelui. Totuși pentru a ne asigura că tratamentul poate fii dus la bun sfărșit, îți recomandăm să te programezi la o consultație gratuită.

Pentru cine este recomandată procedura de augmentare a buzelor

Recomandăm procedura de augmentare / mărire a buzelor tuturor femeilor și bărbațiilor deopotrivă ce doresc să obțină un aspect natural, îmbunătățit și volumizat al buzelor.

Ne adresăm în special celor ce doresc buze mai mari, mai senzuale, simetrice și celor ce își doresc un aspect natural, nu unul plastic, indiferent de mărimea buzelor.

Preț / Costuri procedură

După cum am spus și mai devreme, în cazul tratamentului de mărire și augmentare a buzelor este necesar să știm cantitatea de acid hialuronic dorit și tipul de filler (acid hialuronic) folosit. Pentru a te ajuta să te orientezi cu privire la prețuri, îți oferim următoarele produse. vezi lista de prețuri

Ne poți suna și la 0732 732 722. Poate avem oferte și mai bune pentru tine!

Întrebări frecvente despre Mărire buze

 • Cât ține efectul după injectare?

  Durata efectului de volumizare a buzelor depinde de o mulțime de factori ca: metabolismul pacientului, tipul de filler folosit, respectarea indicațiilor medicului. De regulă acesta este între 6 luni și un an însă după repetarea aceluiași tratament regulat există un efect de volumizare ce se menține permanent.

 • De ce volumetrie buze cu Juvederm?

  Din experiența doctorilor noștri, Juvederm este soluția ce persistă mai mult în timp și șansele ca acest acid să producă reacții adverse sunt aproape 0.

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine

Vino și tu la o consultație gratuită!

începe acum!