Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Volumetrie facială

Volumetria facială este ansamblul perfect compus din corecția ridurilor prin intermediul fillerului, dar și prin conturarea liniei faciale în funcție de preferințele tale. Prin volumetria facială se crează o reîntinerire facială și se obține un aspect simetric și frumos.

Desigur, în funcție de gravitatea depresiunilor se ajustează volumul necesar de filler pentru a ajunge la idealurile estetice pe care le dorești.

Volumetrie facială

Beneficiile volumetriei faciale

Volumetria facială este un tratament estetic non-invaziv ce nu doar adaugă un volum optim feței ci și o soluție ideală de a scăpa de bisturiu. Prin volumetria facială se revitalizează fața și se obține o densitate optimă a pielii chiar și în regiuni cu țesut subcutanat slab dezvoltat.

Astfel, prin volumetria facială se stimulează creșterea și dezvoltarea unui ten sănătos, elastic și hidratat chiar și după ani de la tratament.

Totuși, în medie rezultatele impresionante pot ține de la 9 la 18 luni.

Contraindicații pentru volumetrie

Faptul că volumetria facială se efectuează cu ajutorul acidului hialuronic și acesta este natural și parte a corpului nostru, face ca procedura să fie foarte sigură și lipsită de probleme. Totuși în puține cazuri nu recomandăm procedura pentru a nu interfera cu condiția pacientului.

Nu recomandăm tratamentul de volumetrie facială pentru pacienții:

 • Care au diabet
 • Nu se recomandă în condiții de sarcină
 • Nu este recomandat celor cu acnee activă
 • Cei ce au afecțiuni hematologice
 • Celor cu fotosensibilitate
 • Nu recomandăm volumetria persoanelor cu boli ale pielii
 • Nu se recomandă celor cu hipersenzitivitate la acid hialuronic

Pentru cine este recomandată volumetria facială?

Procesul de îmbătrânire a pielii este unul ce vine la pachet cu degradarea țesutului subcutanat. Astfel aspectul pielii se degradează și fermitatea pielii de odinioară se pierde împreună cu elasticitatea.

De aceea, recomandăm tratamentul de volumetrie pentru:

 • persoane de vârstă mijlocie și celor ce au probleme cu aspectul și hidratarea pielii
 • celor ce au nevoie de volum al pielii și celor ce vor un contur al feței mai proeminent

Ce implică procedura de volumetrie facială?

Pentru început medicul curant va stabili împreună cu tine detaliile ce țin de aspectul dorit. Ulterior acesta va face un desen și va continua cu procedura de injectare a acidului hialuronic în zonele defavorizate și lipsite de volum.

Prețuri

 • Pachet 12 ml acid hialuronic (MD Codes) - 13800 lei
 • Pachet 9 ml acid hialuronic (MD Codes) - 10800 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!