Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Transpirația excesivă la subraț - Tratamentul anti-hiperhidroză axilară

Hiperhidroza sau transpirația excesivă este o problemă ce afectează o mare parte a populației. Acest fenomen se datorează unui număr mare de motive, incluzând.
tratament împotriva transpiratiei - hiperhidroza axilară

Ce cauzează transpirația excesivă?

Cauzele transpirației axilare sunt multiple. Totuși unul dintre factorii cei mai des întalniți este pe bază neurologică sau endocrinologică. (glanda sudoripară)

De asemenea, dacă ești o persoană emotivă, o persoană ce se agită mult sau dacă ești o persoană care are fluctuații de temperament.

Tratamente recomandate pentru hiperhidroza axilară

Ca și tratamente există o serie de opțiuni medicamentoase și prescripții însă soluția permanenta este prin intermediul laser, chirurgical sau pentru o perioadă îndelungată prin intermediul botoxului (toxina botulinică).

Injectarea cu botox este folosită pentru a trata o suită largă de afecțiuni și probleme estetice. Tot ea este soluția recomandată și pentru transpirația excesivă deoarece aceasta blochează acțiunea nervilor responsabili pentru transpirația excesivă.

Aceștia se activează de fiecare dată când temperatura corpului crește (fie că este datorată temperaturii exterioare, fie că este vorba de temperatura corporală crescută pe baza stării).

Botoxul se asigură că aceste glande nu se mai declanșează indiferent de situație.

Pentru ce perioadă funcționează tratamentul de hiperhidroză?

Efectul botoxului în lupta cu transpirația excesivă este unul cu cea mai mare precizie însă acesta nu este unul permanent. De regulă rezultatele țin aproximativ 6-12 luni însă după mai multe tratamente acestea pot ține chiar până la 2 ani de zile.

Care sunt riscurile procedurii și ce efecte secundare există?

Botoxul este aprobat de FDA și majoritatea persoanelor tratate nu au parte de niciun efect advers. Totuși în cazuri mai delicate pot apărea efecte precum:

  • durere în zona injectată pentru câteva zile
  • greață

Prețuri

  • Vistabel 50 UI (Botox) - 1499 lei
  • Vistabel 100 UI (Botox) - 2599 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine