Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Rejuvenare mâini

Deși în general femeile se gândesc la ridurile faciale și cele de pe gât sau decolteu, este important să nu uităm de mâini. Acestea sunt o parte esențială a modului în care o femeie este percepută și mâinile ridate sau îmbătrânite cu siguranță nu oferă acel aspect despre care vorbeam.

Mâinile noastre sunt cele mai expuse deoarece acestea sunt primele care intră în contact cu o varietate de medii și tot ele sunt cele ce suferă cel mai mult de deshidratare, de pierderea colagenului și suprimarea glandelor sebacee (cele ce conferă o hidratare superioară).

Rejuvenarea mâinilor

Cum îmi dau seama dacă am nevoie de rejuvenare a mâinilor?

Simptomele apar sub forma de piele subțiată și de apariția depresiunilor proeminente ce scot la iveală tendoanele și venele mâinilor.

Acestea formează o serie de cute, riduri și piele lăsată ce dau un aspect îmbătrânit. Mâinile sunt mereu la vedere așa că tot ele sunt cele ce îți vor arăta vârsta.

Factori ce generează îmbătrânirea mâinilor

Motivul principal ce duce la aspectul de mâini îmbătrânite este pierderea de colagen și elastină de la nivelul tegumentului mânilor.

Totuși există și alți factori precum:

  • Expunere îndelungată la razele UV
  • Expunerea la condiții climatice extreme (foarte frig sau foarte cald)
  • Lipsa hidratării (creme sau lipsă de apă)
  • Glandele sebacee nu produc suficient sebum

Ce pot face pentru reîntinerirea mâinilor?

La BeautyLift recomandăm ca pentru pacienții ce doresc o rejuvenare a mâinilor să apeleze la 6 metode:

Hidroxiapatită de calciu

Tratamentul cu hidroxiapatită de calciu se face prin injectarea substanței dintr-un singur punct utilizând o canulă și astfel se umple zona deficitară cu substanța ce hidratează și conferă volum.

Microsferele din hidroxiapatita de calciu vor stimula în timp producția proprie de colagen și elastină. Asta înseamnă că în timp mâinile vor arăta mult mai tinere și mai ferme.

Tratamentul cu hidroxiapatită de calciu (Radiesse) este cel mai popular deoarece acesta rezistă mai mult în timp decât alternativele (acidul hialuronic sau plasmoliftingul – tratamentul PRP).

Rezultatele obținute prin hidroxiapatită țin în medie aproximativ 2 ani.

Plasmolifting PRP – Terapia Vampir

Prin tratamentul PRP se preia o cantitate de aproximativ 10-15 ml din sângele pacientului și se combină cu un ser special ce colectează trombocitele sângelui prin centrifugare.

Trombocitele au un rol esențial în regenerarea și celulară și faptul că acestea sunt prelevate din corpul pacientului fac ca tratamentul să fie 100% natural și biocompatibil. (risc minim de reacții adverse)

Prin terapia vampir se stimulează mitoza (înmulțirea celulară) și rejuvenarea mâinii. Astfel prin acest tratament vei obține un aspect întinerit și revitalizat.

Mezoterapia

Prin mezoterapie se injectează în multiple puncte strategice un "cocktail" de vitamine, aminoacizi și minerale ce au efect anti-aging. Este exact ca mezoterapia facială, doar că la nivelul mâinilor.

Acestea sporesc producția proprie de colagen și elastină ce susțin o piele fermă și volumizată în timp.

Asemenea terapiei vampir, mezoterapia prezintă riscuri minime și biocompatibilitate 99.9%.

Peelingul chimic

În cazul petelor hiperpigmentare apărute pe mâini sau față se recomandă peelingul chimic. Acesta este folosit pentru exfolierea pielii și pentru a stimula producția de colagen la nivelul tegumentului.

Îți recomandăm să citești și despre peelingul chimic facial.

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!