Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Profhilo® - Soluția ideală pentru întinerire și tratarea ridurilor

Profhilo - Ce este și de ce este o soluție superioară?

Profhilo - Tratament în Brașov

Profhilo este un termen folosit din ce în ce mai des în industria locală a serviciilor de estetică medicală. Fie că ești la curent cu ultimele noutăți din lumea beauty, fie că ai o prietenă care ți-a împărtășit despre Profhilo, clar este ceva cu acesta.

Ce este Profhilo?

Profhilo este un tratament de bioremodelare bazat pe hidratare avansată, primul de acest fel, combinat cu o moleculă patentată numită Nahyco®. Ceea ce rezultă din această combinație este un gel de acid hialuronic superior ce oferă o stimulare îndelungată a celulelor dermului.

Tratamentul cu Profhilo® stimulează regenerarea și previne laxitatea cutanată îmbunătățind răspunsul pielii la tratamente cu acid hialuronic și oferind elasticitate sporită.

Ce beneficii aduc tratamentele Profhilo?

Cererea pentru tratamentele Profhilo este în continuă creștere și motivul principal pentru care acest tratament este atât de popular se datorează unei lungi liste de beneficii.

Printre acestea cele mai populare sunt:

1. Hidratare superioară

Acidul hialuronic este una dintre componentele naturale a pielii ce oferă hidratare pielii și menține elasticitatea acesteia.

Având în vedere faptul că Profhilo are în componență o moleculă de acid hialuronic pur, nivelul de hidratare pe care acesta îl oferă este superior altor tratamente de întinerire similare.

2. Rezultate de durată

Profhilo nu este o soluție cu rezultate permanente, însă frecvența cu care se realizează tratamentele poate duce a o îmbunătățire a remanenței acestora pe termen lung.

Deși durata rezultatelor diferă de la o persoană la alta și de factori precum vârsta pacientului, tipul de activitate zilnică, metabolism și stil de viață, Profhilo ne poate oferi câteva mici surprize plăcute.

Una dintre acestea este faptul că în general tratamentele cu Profhilo durează între 6-8 luni de zile, sau chiar mai mult în cazul unor pacienți.

3. Piele vizibil întinerită și iluminată

Ceea ce face ca aspectul pielii să arate tânără și luminată este cantitatea crescută de elastină și hidratarea acesteia. Profhilo susține acest efect prin molecula de acid hialuronic pur ce se dispersează strategic.

Conform unui studiu realizat în 2015, 11 femei au primit tratamentul cu Profhilo. La finalul tratamentului s-a observat o creștere a elasticității și o reducere semnifiantă a pierderii de apă de la nivelul trans-epidermal.

4. Efect de reducere a ridurilor pe termen lung

Profhilo este un tratament ce se bazează pe o formulă avansată de acid hialuronic, care nu doar că umple ridurile, dar stimulează și producția naturală de colagen și elastină în piele.

Diferența majoră față de alte tratamente cu acid hialuronic este că Profhilo acționează ca un hidratant de adâncime, îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii de la interior spre exterior. Prin urmare, efectele sale sunt nu doar imediate, ci și de lungă durată, contribuind la un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii. Este o soluție preferată pentru persoanele care caută o metodă minim invazivă de a combate semnele îmbătrânirii, oferind rezultate naturale și progresive.

Care este diferența dintre Profhilo și celelalte tratamente cu acid hialuronic?

Profhilo este și el un produs bazat pe acid hialuronic însă acesta se diferențiază de alte produse similare printr-o concentrație de acid mult mai mare și prin modul în care este aplicat și distribuit.

Profhilo este capabil să ofere o hidratare superioară a dermului profund și de regulă acesta este injectat în 5 puncte strategice ce oferă o sporire a producției de elastină și colagen.

Efectul obținut nu apare doar în zonele tratate, acidul dispersându-se și oferind un aspect general mult mai hidratat și întinerit.

Cum funcționează și cum decurge procedura?

Acidul hialuronic Profhilo este un acid ultra-pur și conceput pentru tratamente subdermale. Datorită concentrației foarte mari de acid, tratamentul nu necesită de regulă mai mult de 5 puncte plasate în zone deficitare ale pielii feței.

Pot combina tratamentul Profhilo cu Botox?

Desigur! De fapt, mulți medici recomandă pacienților lor să combine efectul de hidratare obținut de Profhilo cu un miorelaxant precum Dysport sau Vistabel pentru a obține rezultate mult mai impresionante.

Întrebări frecvente despre Profhilo®

  • Ce este Profhilo®?

    Profhilo este

Prețuri

  • Profhilo - 1499 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!