Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Lipoliză abdominală - Scapă de grăsimea inestetică

Lipoliza abdominală este un procedeu injectabil prin care se reduce grăsimea din zona abdominală cu ajutorul unei soluții ce conține fosfatidilcolină. Aceasta este o procedură non-invazivă, durează puțin (aproximativ 30 de minute) și nu este dureroasă. Pe scurt, această soluție pur și simplu topește grăsimile din jurul abdomenului.

De asemenea, lipoliza abdominală se focusează doar pe pierderea grăsimii din jurul abdomenului (colăceii” sau depuneri adipoase de dimensiuni mici și medii).

Lipoliza abdominală

Cui se recomandă lipoliza?

Lipoliza abdominală este o alternativă non-invazivă a celebrei lipoaspirații, un procedeu ce necesita intervenția chirurgicală.

Deși este foarte eficientă, lipoliza abdominală se recomandă celor ce se străduiesc să “ardă” acele depunderi de grăsime suplimentară ce stă în jurul abdomenului.

Nu este o metodă de slăbire ci mai degrabă de reconturare abdominală.

Este lipoliza doar pentru abdomen?

Nu, procedeul de lipoliza este foarte flexibil și poate fi injectat aproape oriunde există depuneri de grăsime nedorite.

Astfel, cele mai populare regiuni tratate cu lipoliză sunt:

 • Bărbia – tratarea gușei sau a bărbiei duble
 • Coapse
 • Fese
 • Brațe
 • Șolduri
 • Abdomen
 • Genunchi
 • Spate

La ce să te aștepți în timpul procedurii

Lipoliza abdominală este o formă de lipoliză localizată, minim-invazivă. Aceasta durează de regulă mai puțin de 1 oră și nu necesită anestezierea pacientului în timpul procedurii.

După tratament nu vei avea dureri și vei putea să te întorci la activitățiile tale de zi cu zi fără a avea nevoie de timp de recuperare.

Cât timp rezistă rezultatele lipolizei?

Cum am spus și mai devreme, lipoliza nu este o soluție de slăbire, aceasta are doar rolul de a înlătura acel mic surplus de grăsime inestetică de care pur și simplu pare că nu poți scăpa. Efectele pe care aceasta le are sunt permanente totuși.

Cât durează până apar efectele?

Spre deosebire de celelalte tratamente BeautyLift, lipoliza necesită timp pentru ca fosfatidilcolina să își facă efectul.

De regulă, cele mai impresionante rezultate apar abia după o lună sau chiar două. Totuși, odata apărute acestea sunt permanente.

Este lipoliza injectabilă dureroasă?

Având în vedere că sunt fibre cu nervi în țesutul subcutanat, există posibilitatea să ai o mica sensibilitate la înțepătură. Însă pe o scară de la 1 la 10, această durere și inconvenient se clasează la maxim 2 pentru câteva secunde.

Pot pierde din greutate cu lipoliză?

Țin să subliniez faptul că rolul lipolizei nu este de a te face să slăbești sau să pierzi din kilogramele în plus. Aceasta este o soluție ce doar dizolvă mici excese de grăsime aflate în locuri nefavorabile.

Este necesară anestezia?

Pentru lipoliza abdominală este suficientă anestezia locală. Asta înseamnă că vei fi traz(ă) pe parcursul procedurii.

Contraindicațiile lipolizei abdominale

Nu se recomandă procedura persoanelor:

 • Minore
 • Femeilor însărcinate sau care alăptează
 • Celor ce suferă de diabet

Medicul currant te va sfătui și îți va spune oricum după consultație dacă ești un candidat bun.

Posibile efecte adverse ale lipolizei abdominale

Cel mai frecvent, persoanele ce urmează tratamentul de lipoliză au ușoare vânătăi în zona tratata pentru câteva zile de la procedură și o ușoară umflătură datorată procesului de ardere a grăsimilor.

Ce este Fosfatidilcolina?

Aceasta este o substanță benefică organismului ce protejează ficatul și îmbunătățește funcțiile cognitive. Mai multe despre fosfatidilcolina.

Prețul pentru lipoliza injectabilă

La BeautyLift pretul pentru un "cocktail" - amestec de substanta lipoliză începe de la 500 de lei / ședință. Pentru rezultate deosebite se recomandă un minim de 3-4 ședințe programate în funcție de recomandările medicului ce susține procedura.

Prețuri

 • Cocktail lipoliză (mini pack) - 699 lei
 • Cocktail lipoliză (medium pack) - 1299 lei
 • Cocktail lipoliză (big pack) - 1899 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine