Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Hiperhidroză plantară - transpirația excesivă a picioarelor, cauze și tratamente

Transpirația picioarelor excesivă

Hiperhidroza plantară, cunoscută și sub numele de transpirație excesivă a picioarelor, poate fi o problemă majoră pentru mulți oameni. Indiferent dacă vă aflați la birou, acasă sau la sala de sport, transpirația excesivă a picioarelor poate cauza disconfort și poate duce chiar la o scădere a calității vieții.

Cu toate acestea, în clinica noastră, oferim un tratament inovator care a demonstrat rezultate spectaculoase în gestionarea acestei afecțiuni. Tratamentul nostru implică utilizarea toxinei botulinice, o soluție eficientă și sigură pentru hiperhidroza plantară.

Ce este Toxina Botulinică?

Toxina botulinică este o neurotoxină produsă de bacteria Clostridium botulinum. Aceasta este de obicei asociată cu îmbunătățirea aspectului ridurilor, dar în ultimii ani a fost descoperită ca fiind eficientă și în tratarea hiperhidrozei. Toxina botulinică funcționează prin blocarea semnalelor nervoase care controlează glandele sudoripare, reducând astfel transpirația în zona în care este injectată.

Cum Funcționează Tratamentul cu Toxina Botulinică pentru Hiperhidroza Plantară?

Pacienții se prezintă în clinică pentru o consultație inițială, unde se discută detaliile tratamentului. Procedura în sine este relativ simplă și durează doar aproximativ 30 de minute. Toxina botulinică este injectată în zonele piciorului unde transpirația este excesivă. Acest proces determină o scădere semnificativă a producției de transpirație în zona tratată.

Beneficiile Tratamentului cu Toxina Botulinică

Există multe beneficii ale tratamentului cu toxina botulinică pentru hiperhidroza plantară:

  • Rezultate rapide: Majoritatea pacienților văd o îmbunătățire semnificativă în doar câteva zile după tratament.
  • Rezultate de lungă durată: Efectele tratamentului pot dura până la șase luni, iar tratamentul poate fi repetat pentru a menține rezultatele.
  • Minim invaziv: Tratamentul implică doar injecții simple și nu necesită timp de recuperare.
  • Îmbunătățirea calității vieții: Reducerea transpirației excesive poate duce la o îmbunătățire semnificativă a confortului și a încrederii în sine.

Pe măsură ce navigăm prin complexitățile hiperhidrozei plantare și ale opțiunilor de tratament, este important să ne concentrăm pe crearea unui plan de îngrijire care să se potrivească cel mai bine nevoilor individuale ale fiecărui pacient. În clinica noastră, angajamentul nostru este de a oferi cele mai eficiente tratamente, precum cel cu toxina botulinică, pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească calitatea vieții. Acest tratament poate oferi rezultate spectaculoase, transformând viața pacienților și ajutându-i să trăiască într-un mod mai confortabil și mai încrezător. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, te rugăm să ne contactezi la 0732 732 722.

Prețuri

  • Vistabel 100 UI (Botox) - 2599 lei
  • Vistabel 50 UI (Botox) - 1499 lei
  • Dysport 500 UI (Botox) - 2699 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine