Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Excizarea negilor

Excizarea negilor

Excizarea negilor este o procedură chirurgicală prin care negii sunt îndepărtați de pe piele sau membranele mucoase. Aceasta se face de obicei sub anestezie locală, folosind diverse tehnici cum ar fi crioterapia (înghețarea negilor), electrocauterizarea (arderea negilor cu un curent electric), sau excizia chirurgicală tradițională, unde negul este tăiat și îndepărtat fizic. Obiectivul acestei proceduri este nu numai eliminarea negilor pentru motive estetice, dar și prevenirea răspândirii lor sau a recidivei. În funcție de tipul și mărimea negului, precum și de localizarea acestuia, medicul va alege cea mai potrivită metodă de excizare

Ce sunt Negii?

Negii sunt creșteri mici, adesea inofensive, ale pielii, cauzate de virusul papiloma uman ("HPV"). Acești negi pot apărea pe diferite părți ale corpului și, deși majoritatea sunt inofensivi, pot fi inestetici sau inconfortabili.

Procedura dedicată excizării negilor

Microchirurgia pentru excizarea negilor este o procedură minim invazivă, care utilizează instrumente precise pentru a îndepărta negii cu precizie maximă. Procedura este realizată de către un dermatolog sau un chirurg specializat, care folosește un microscop și instrumente specifice pentru a asigura o excizie precisă și controlată.

Avantaje

  1. Precizie ridicată: Datorită utilizării microscopului chrirugical și instrumentelor specializate, excizia este extrem de precisă, minimizând șansele de cicatrizare sau de recidivă.
  2. Recuperare rapidă: Fiind o procedură minim invazivă, timpul de recuperare este semnificativ redus comparativ cu metodele chirurgicale tradiționale.
  3. Risc redus de infecție: Excizia în condiții sterile și cu instrumente de unica folosinta reduce riscul de infecții post-procedurale.
  4. Eficacitate ridicată: Excizarea completă a negului, inclusiv a rădăcinii acestuia, reduce semnificativ șansele de reapariție.

Procedura

Procedura de excizare a negilor începe cu o evaluare detaliată a negului de către medicul curant. După aceasta, zona este anesteziată local pentru a asigura confortul pacientului. Medicul folosește apoi un microscop și instrumente de microchirurgie pentru a îndepărta negul cu precizie, având grijă să minimizeze afectarea țesutului sănătos înconjurător. Procedura este de obicei rapidă, durând între 15 și 30 de minute, în funcție de mărimea și localizarea negului.

Îngrijirea post-procedurală

După excizare, pacientul poate fi sfătuit să urmeze anumite instrucțiuni de îngrijire pentru a asigura o vindecare optimă și pentru a reduce riscul de infecție. Acestea includ curățarea regulată a zonei și aplicarea unor unguente sau creme recomandate de medic.

Pe scurt

Excizarea negilor prin microchirurgie reprezintă o soluție modernă și eficientă, oferind un echilibru ideal între precizie, siguranță și confort pentru pacient. Această metodă este ideală pentru persoanele care caută o soluție rapidă și eficientă pentru eliminarea negilor, cu minim de disconfort și timp de recuperare. La BeautyLift, oferim acest serviciu la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, asigurându-ne că fiecare pacient primește îngrijirea personalizată de care are nevoie.

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!