Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Hialuronidaza - Topirea excesului de acid hialuronic din buze pentru corecția asimetriilor

Hialuronidaza este substanța folosită pentru a corecta procedurile susținute prin intermediul acidului hialuronic. Aceasta are capacitatea de a topi pur și simplu acidul hialuronic atunci când acesta este în exces sau când migrează.
Hialuronidază acid hialuronic

Ce este hialuronidaza?

Hialuronidaza este o enzimă ce catalizează și favorizează degradarea rapidă a acidului hialuronic. Odată ce această substanță pătrunde în țesut, acidul hialuronic sintetic va fii dizolvat complet. Desigur, acest proces nu va afecta acidul hialuronic produs de pielea ta.

Când este hialuronidaza recomandată?

1. Atunci când se exagerează cu volumul de acid hialuronic pentru mărirea buzelor

Nu de puține ori se întâmplă să întalnim tinere care au exagerat puțin mai mult cu volumizarea buzelor. Scopul nostru este să oferim un aspect natural și simetric care subliniază esteticul feței.

Din fericire, dacă ești printre cele care au exces de acid hialuronic în buze sau acid hialuronic ce a migrat, hialuronidaza poate să îți ofere buzele mult dorite. La volumul dorit și la aspectul simetric la care speri.

2. Atunci când acidul hialuronic migrează din zona dorită

Există posibilitatea ca în urma unui tratament de volumizare prin intermediul acidului hialuronic acesta să migreze. Desigur, aceasta se datorează unei injectări executate în mod eronat sau a substanței de proastă calitate. Noi putem să corectăm astfel de situații prin intermediul enzimei numită hialuronidază și să redăm un aspect estetic.


Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine