Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Tratament cădere păr - Soluția ideală și naturală pentru un păr des și sănătos

Calviția este o problemă foarte frecventă, o problemă ce afectează atât bărbații cât și femeile deopotrivă. Deși pe piață există o gamă largă de așa-zise soluții și produse anti-calviție, multe dintre acestea se dovedesc a fii doar pierdere de timp și bani. Să nu mai punem în calcul creșterea așteptărilor și promisiunile false.

Soluția BeautyLift nu este o altă promisiune ce îți oferă marea și sarea, ci mai degrabă o opțiune ce se axează pe stimularea scalpului și regenerarea acestuia prin plasmolifting.

Tratament regenerare păr

Tratamentul PRP împotriva căderii părului

Tratamentul PRP (platelet-rich plasma - plasmă îmbogățită cu trombocite) cunoscut popular ca terapia vampir este un tratament ce presupune recoltarea sângelui și separarea trombocitelor din acesta.

Motivul pentru care se separă trombocitele de plasmă este datorat acțiunii vindecătoarea pe care acestea le au. Trombocitele sunt cele mai puternice celule din corp și acestea pot sintetiza antidot pentru o sumedenie de boli și afecțiuni.  Tocmai din acest motiv ele sunt candidatele perfecte împotriva calviției sau a alopeciei.

De asemenea faptul că plasma este extrasă din corpul pacientului tratat face ca acestea să fie compatibile 100%. Pentru a întelege mai bine acest proces, imaginează-ți cum este să pui 100.000 de celule specializate în repararea problemelor corpului pe o suprafață ce necesită ajutor (ex: scalp) și să le lași să-și facă treaba.

Ele întineresc și rejuvenează suprafața și aduc un aport de oxigen la nivelul scalpului aproape instantaneu. Deși nu este o soluție garantată, acest tratament aduce cele mai bune rezultate dintre toate opțiunile fără a necesita intervenția operatorie.

Pentru un rezultat optim recomandăm un minim de 5 tratamente făcute la un interval stabilit de medicul curant.

Mezoterapia scalpului pentru stimularea fluxului sangvin

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!