Programare

Sau sună la 0732 732 722

Prin completarea acestui formular declari că ai luat la cunoștință politica de confidențialitate.

Tratament riduri

Ridurile sunt cel mai mare coșmar al unei femei și din păcate acestea apar atunci când te aștepți mai puțin. Partea și mai rea este că acestea apar pe ten, pe gât și chiar și pe decolteu.

Partea bună, totuși este că acestea pot fi tratate acum cu proceduri minim și non-invazive. Asta înseamnă că nu necesită operație și rezultatele apar imediat.

Tratament anti-riduri cu botox

De ce apar ridurile și când?

Acestea apar în general datorită înaintării în vârstă sau datorită deficitului de elasticitate (colagen, elastină). Pielea devine mai uscată și astfel își pierde din fermitate.

Factorii ce favorizează apariția ridurilor sunt razele UV, stresul oxidativ, factorul genetic sau boli ale pielii ce fac ca aceasta să-și piardă din hidratare și elasticitate.

De asemenea, pe listă intră și alimentația, fumatul sau consumul excesiv de alcool. Lipsa somnului și lipsa de mișcare sunt din nou factori cu mare influență.

Ce putem face pentru a trata ridurile?

Din fericire, în ziua de azi există o mulțime de tratamente estetice ce pot rejuvena fața și te pot scăpa de coșmarul ridurilor.

Cele mai populare astfel de tratamente sunt:

Unde apar ridurile?

Cum am spus și mai devreme, acestea apar pe față, pe gât și chiar și pe decolteu sub forma unor depresiuni ce duc la piele lăsată, flască.

Totuși, cele mai proeminente riduri apar pe frunte, în zona nazogenienelor (nazolabiale) și pe gât.

Prețuri

  • Juvederm Ultra 3 - 1599 lei
  • Juvederm Ultra 4 - 1599 lei
  • Vistabel 100 UI (Botox) - 2599 lei
  • Vistabel 50 UI (Botox) - 1499 lei
Vezi lista de prețuri
Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!