Tratament riduri

Ridurile sunt cel mai mare coșmar al unei femei și din păcate acestea apar atunci când te aștepți mai puțin. Partea și mai rea este că acestea apar pe ten, pe gât și chiar și pe decolteu.

Partea bună, totuși este că acestea pot fi tratate acum cu proceduri minim și non-invazive. Asta înseamnă că nu necesită operație și rezultatele apar imediat.

Tratament anti-riduri cu botox

De ce apar ridurile și când?

Acestea apar în general datorită înaintării în vârstă sau datorită deficitului de elasticitate (colagen, elastină). Pielea devine mai uscată și astfel își pierde din fermitate.

Factorii ce favorizează apariția ridurilor sunt razele UV, stresul oxidativ, factorul genetic sau boli ale pielii ce fac ca aceasta să-și piardă din hidratare și elasticitate.

De asemenea, pe listă intră și alimentația, fumatul sau consumul excesiv de alcool. Lipsa somnului și lipsa de mișcare sunt din nou factori cu mare influență.

Ce putem face pentru a trata ridurile?

Din fericire, în ziua de azi există o mulțime de tratamente estetice ce pot rejuvena fața și te pot scăpa de coșmarul ridurilor.

Cele mai populare astfel de tratamente sunt:

Unde apar ridurile?

Cum am spus și mai devreme, acestea apar pe față, pe gât și chiar și pe decolteu sub forma unor depresiuni ce duc la piele lăsată, flască.

Totuși, cele mai proeminente riduri apar pe frunte, în zona nazogenienelor (nazolabiale) și pe gât.

Preț / Costuri procedură

În funcție de tipul de riduri și de profunzimea acestora, doctorul îți poate recomanda o anumită substanță tip filler (în general acid hialuronic) sau botox. Totuși pentru a te ajuta să îți faci o idee care poate fi prețul unui tratament am listat câteva produse utilizate frecvent pentru tratarea ridurilor. Prețul tratamentului final și cantitatea vor fi stabilite numai în urma consultației și discuției cu tine. vezi lista de prețuri

Ne poți suna și la 0732 732 722. Poate avem oferte și mai bune pentru tine!

Disclaimer: Informațiile prezente în această pagină au rol informativ și nu înlocuiesc în niciun caz un consult medical. Pentru un diagnostic și o evaluare corectă, te rugăm să faci o programare la medicii noștri. Mulțumim!

Alte tratamente recomandate pentru tine

Vino și tu la o consultație gratuită!

începe acum!